Norsk mat
under redaksjon av Olga Ambjørnrud ... [et al.] ; med innledning av Hilmar Stigum
Bok Bokmål 1965 · Mat
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende | |
---|---|
Utgitt | Oslo : Cappelen , 1965
|
Omfang | 308 s. : ill.
|
Opplysninger | 1.utgave Oslo : Cappelen, 1965. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Drikke- og spiseskikker
Kokebøker Matlaging Matlaging - Norge Vis mer... Matlaging-Tradisjonar
Norge Oppskrifter Spising og drikking Spising og drikking(skikker) Mattradisjoner : (NO-TrBIB)HUME04904 Spise- og drikkeskikker Ete- og drikkeskikkar - Noreg Mat og drikke Matlaging, norsk Tradisjoner kokebøker mattradisjoner norge matkultur matlaging matskikkar |
Sjanger | Mat . - Kokebøker (Form) : (NO-TrBIB)HUME01262. - Kokebøker((NO-TrBIB)HUME01262) . - Kokebøker((uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150) . - Kokebøker(https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150)
|
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 8252905005 : Nkr 120.00
|
Norsk mat
under redaksjon av Olga Ambjørnrud ... [e...
Bok · Bokmål · 1984
Les boka på nett
Les boka på nett
Les boka på nett
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
under redaksjon av Olga Ambjørnrud ... [e...
Bok · Bokmål · 1984
Les boka på nett
Les boka på nett
Les boka på nett
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL