Profesjonell matlaging
Kjell E. Innli, Helge Helmersen
Bok Bokmål 1995 · Kokebøker (Form)
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Utgitt | [Oslo] : Yrkeslitteratur , 1995
|
---|---|
Omfang | 646 s. : ill.
|
Utgave | Bokmål[utg.]
|
Emner | Cookery
Food Nutrition Hotell/næring-fag Vis mer... Kokebok
Matlagings- og råstofflære Matvarer RM-fag Råvarer, produksjon og kvalitet Kokebøker Kokkfag - Lærebøker Matlaging Matvarer og matlaging - Lærebøker Kokekunst kokebøker storhusholdninger matlaging flytveier flytskjemaer sous vide |
Sjanger | Kokebøker (Form) : (NO-TrBIB)HUME01262. - Kokebøker((NO-TrBIB)HUME01262) . - Kokebøker((uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150) . - Kokebøker(https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150) . - Lærebok
|
Dewey | |
ISBN | 82-584-0161-0
|
Profesjonell matlaging
Kjell E. Innli hovudforfattar ; Helge Hel...
Bok · Nynorsk · 1997
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Kjell E. Innli hovudforfattar ; Helge Hel...
Bok · Nynorsk · 1997
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL