Fra råvare til mat og drikke
Kjell E. Innli
Bok Bokmål 2006
Digital utgave: Søke-URL
Utgitt | Oslo : Yrkeslitteratur , 2006
|
---|---|
Omfang | 428 s. : ill. + Næringsstofftabell (37 s.)
|
Utgave | Bokmål[utg.], 2. utg.
|
Opplysninger | 1. utg. 1999. - Over tittelen: Restaurant- og matfag. - Skrevet for programfaget råstoff og produksjon, Vg1 restaurant- og matfag
|
Emner | Lærebok
Yrkesfag Kokebøker Matlaging Vis mer... Matvarer
Matvarer og matlaging - Lærebøker Næringsmidler Restaurant- og matfag - Lærebøker Råstoffer Råstofflære Råvarer Servering råvarer matvarer næringsmidler næringsmiddel råstoff drikkevarer næringsmiddelproduksjon grønnsaker sopp frukt bær nøtter korn egg melk melkeprodukter fett krydder fisk kjøtt baking matlaging servering søtningsstoffer kaffe te vin kakao øl brennevin læreverk lærebøker videregående skole restaurantfagmatfag |
Dewey | |
ISBN | 82-584-0540-3(ib) : .00
|