Mat ved allergi og intoleranse


Kjell Aas, Kristina Motzfeldt, Marianne Hox ; [illustrasjoner: Knut Trondstad]
Bok Bokmål 2001 · Kokebøker
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel
Medvirkende
Hox, Marianne (forfatter)
Motzfeldt, Kristina (forfatter)
Utgitt
[Oslo] : Kolibri forl. , cop. 2001
Omfang
151 s. : ill.
Utgave
1. utg., 1. oppl.
Opplysninger
Undertittel hentet fra omslaget. - Boken gir en oversikt over hvilke matsorter som kan regnes som trygge og hvilke man bør holde barnet borte fra ved allergi. Den er delt opp i kapitlene: Mat uten sitrus, Mat uten egg, Mat uten melk og Mat uten gluten, med oppskrifter til hvert kapittel.
Emner
Ernæring
Child
Cooking
Food Hypersensitivity - prevention & control
Vis mer...
Sjanger
Dewey
641.563 Ås . - 616.97 . - 641 . - 641.56 . - 641.562 . - 649.1 . - 6641.563 . - 618.9297 . - 641.563 1 . - 649.3 . - 641.563
ISBN
82-7917-006-5(ib) : 198.00

Bibliotek som har denne