Norske matvarer : verdier, muligheter og utfordringer
redaksjonskomité: Nina M. Iversen ... [et al.]
Bok Engelsk 2015
Flere språk: Bokmål
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende | |
---|---|
Utgitt | Bergen : Fagbokforl. , cop. 2015
|
Omfang | 282 s. : ill.
|
Opplysninger | "En artikkelsamling basert på NFR-prosjektet "Eco-values as product quality attributes in manufacturing of agricultural food ingredients (Eco-prosjektet)"". - Medarbeidere: Leif A. Hem, Bjørn Myskja, Tor-Henning Iversen.
|
Emner | Eco-prosjektet : (NO-TrBIB)15015232
Eco-prosjektet((NO-TrBIB)15015232) Matsikkerhet Matvarekvalitet Vis mer... Matvareproduksjon
Matvarer Norge Foods Norway Nutritive value Matvareproduksjon(næringsliv) - Norge Matvareproduksjon(sosialøkonomi) - Norge Næringsliv matvarer norge kvalitet norsk matproduksjon produksjon biologi etikk økonomi næringsrik grønne verdier import genmodifisering matmangel matvaretryggleik næringsverdi økomat økologisk dyrking tilsettingsstoff matvarekvalitet matpreferanser preferanser forbrukereundersøkelser mat eksport genmodifiserteholdbarhet plantevernmidler næringsverdier bærekraftig eco-prosjektet matsikkerhet tilsetningsstoffer tilsetningsstoff genmodifisert matvareindustri matvarekjeder butikk-kjeder dagligvarehandel butikkjeder |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 9788245018448 : Nkr 389.00
|