Norske matvarer : verdier, muligheter og utfordringer


redaksjonskomité: Nina M. Iversen ... [et al.]
Bok Engelsk 2015
Flere språk: Bokmål
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende
Utgitt
Bergen : Fagbokforl. , cop. 2015
Omfang
282 s. : ill.
Opplysninger
"En artikkelsamling basert på NFR-prosjektet "Eco-values as product quality attributes in manufacturing of agricultural food ingredients (Eco-prosjektet)"". - Medarbeidere: Leif A. Hem, Bjørn Myskja, Tor-Henning Iversen.
Emner
Eco-prosjektet : (NO-TrBIB)15015232
Eco-prosjektet((NO-TrBIB)15015232)
Matsikkerhet
Matvarekvalitet
Vis mer...
Geografisk emneord
Dewey
363.192 . - 641.3 . - 641.1 . - 338.19
ISBN
9788245018448 : Nkr 389.00

Bibliotek som har denne