The saffron tales : recipes from the Persian kitchen


Yasmin Khan ; photography by Shahrzad Darafsheh and Matt Russell
Bok Engelsk 2016 · Reiseskildring
Medvirkende
Darafsheh, Shahrzad (fotogr.)
Russell, Matt (fotogr.)
Utgitt
London : Bloomsbury , 2016
Omfang
239 s. : kol. ill.
Opplysninger
Forfatteren har reist i Iran på jakt etter oppskrifter på både tradisjonelle og moderne matretter. Hennes søken tok henne til de snødekte fjellene i Tabriz, til de kosmopolitiske kafeene i Teheran, via frukthagene i Isfahan. Hun ble ønsket velkommen inn i hjemmene til kunstnere, bønder, elektrikere og lærere. Reisen ga henne innblikk i de kulinariske hemmelighetene i det persiske kjøkken og innblikk i livene til vanlige iranere
Emner
Sjanger
Geografisk emneord
Dewey
ISBN
978-1-63286-710-0

Bibliotek som har denne