Middelaldermad : kulturhistorie, kilder og 99 oppskrifter
Bi Skaarup og Henrik Jacobsen
Bok Dansk 1999 · Kokebøker (Form)
Utgitt | København : Gyldendal , 1999
|
---|---|
Omfang | 158 s. : ill.
|
Emner | Matlaging - Historie
Matlagning - Middelalderen Matskikker Danmark Vis mer... Kosthold
Mat Matvaner Middelalderen Måltider Kosthold((NO-TrBIB)HUME04914) Mat((NO-TrBIB)HUME04912) Matvaner((NO-TrBIB)HUME04923) Middelalderen((NO-TrBIB)HUME10901) Måltider((No-TrBIB)HUME04927) matlaging kokekunst matoppskrifter middelalder kosthold mat middelalderen |
Sjanger | Kokebøker (Form) : (NO-TrBIB)HUME01262. - Kokebøker . - Kokebøker((NO-TrBIB)HUME01262) . - Kokebøker((uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150) . - Kokebøker(https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150)
|
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 8700373044
|