Lokal og regional mat : samhandling, innovasjon og identitet i alternative matverdikjeder
Bjørnar Sæther og Margrete Haugum (red.)
Bok Bokmål 2012
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende | |
---|---|
Utgitt | Trondheim : Tapir akademisk , cop. 2012
|
Omfang | 215 s. : ill.
|
Emner | Matproduksjon
Matvareproduksjon Norge Landbruk - Norge Vis mer... Matforsyning
Næringsøkonomi mat Gudbrandsdalsost(G35) Innovasjon Lokalmat Matforsyning(næringsliv) Matnettverk - Trøndelag Matvareproduksjon(næringsliv) Matvareproduksjon(sosialøkonomi) Mat((NO-TrBIB)HUME04912) Næringsøkonomi((NO-TrBIB)HUME24877) lokal mat lokalmat matverdikjeder innovasjon matnettverk regional utvikling |
Dewey | |
ISBN | 9788251927536 : Nkr 345.00
|