Food from the ocean - Norway's opportunities
edited by: John Grue and Karl A. Almås
Bok Engelsk 2013
Medvirkende | |
---|---|
Utgitt | Oslo : Novus , 2013
|
Omfang | 151 s. : ill.
|
Opplysninger | Foredrag fra symposiet "Food from the Ocean - Norway's Opportunities", arrangert av Det norske videnskaps-akademi, Norges tekniske vitenskapsakademi og Forskningsrådet, Oslo 30. jan. 2013
|
Emner | Akvakultur
Algae Aquaculture Bioprospecting Vis mer... Fish
Fisheries Fishery production Fishery products Fishes Fiskeoppdrett Fiskeri Fiskerier : (NO-TrBIB)HUME07625 Innovation Marine ecology Marine resources Norge Norway Production possibilities Research Resource management Seafoods Shellfish sjømat - Norge Akvakultur((NO-TrBIB)REAL013800) Fiskeoppdrett((NO-TrBIB)HUME16599) fisk fiskeri fiske fangst akvakultur, fiskeoppdrett økologi fiskefangst fiskeriforskning forskning produksjon oppdrettsjømat utvikling |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 9788270997299
|