Om kostholdet i Norge fra omkring 1500-tallet og op til vår tid
av Fredrik Grøn
Bok Bokmål 1984
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Utgitt | Oslo : Kildeforlaget , 1984
|
---|---|
Omfang | 264 s.
|
Opplysninger | 1. utg. Oslo : I kommisjon hos Jacob Dybwad, 1942 i serien: Skrifter utgitt av det Norske videnskaps-akademi i Oslo. II, Hist.-filos. klasse ; no. 4. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Historie
Kulturhistorie Culture Food - History Vis mer... History
Norway Nutrition Folkelivsgranskning Historie 1500- Matlaging Matretter Næringsmiddel Skikker Spise- og drikkeskikker - Norge Spiseskikker Ernæring Historisk framstilling Kosthold Mat Mattradisjoner Matvaner Norge Nyere tid Mat og ernæring - Norge - Historie Historisk framstilling((NO-TrBIB)HUME04097) Kosthold((NO-TrBIB)HUME04914) Mat((NO-TrBIB)HUME04912) Mattradisjoner((NO-TrBIB)HUME04904) Nyere tid((NO-TrBIB)HUME10927) ernæring historie kosthold mat drikkeskikker matkultur norge |
Geografisk emneord | |
Dewey | 390.09481 . - 394.109481 . - 641.09 . - 641.1009481 . - 641.109 . - 641.3009481 . - 641.5 . - 948.1 . - 394.1
|
ISBN | 8299089638. - 9788299089630
|