Norsk mat


under redaksjon av Olga Ambjørnrud ... [et al.] ; illustrert av Kirsten Gram ; med innledning av Hilmar Stigum
Bok Bokmål 1984 · Mat
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende
Askeland, Gunnar (redaktør)
Utgitt
[Stabekk] : Den norske bokklubben , cop. 1984
Omfang
308 s. : ill.
Opplysninger
1. utg. Oslo : Cappelen, 1965.. - Elektronisk reproduksjon
Emner
Baking - Matskikker - Historie
Bær og frukt
Drikke
Drikke- og spiseskikker
Vis mer...
Sjanger
Mat
Geografisk emneord
Dewey
ISBN
8252510957. - 9788252510959

Andre utgaver/formater

Norsk mat
under redaksjon av Olga Ambjørnrud ... [e...

Bok · Bokmål · 1965
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Norsk mat
under redaksjon av Olga Ambjørnrud ... [e...

Bok · Norsk · 1981
Les boka på nett

Bibliotek som har denne