Jeg er din


manusforfatter og regissør Iram Haq
Blu-ray Bokmål 2013 · Romantisk
Tekstet på: Bokmål, Svensk, Engelsk

Oppdaterer

Den norske Oscar-kandidaten Jeg Er Din er en moderne kjærlighetshistorie fra regissør Iram Haq, med Amrita Acharia (Game Of Thrones) og den svenske stjernen Ola Rapace (Skyfall) i hovedrollene. Filmen hadde internasjonal premiere ved den anerkjente filmfestivalen i Toronto.

Mina er en ung alenemor som bor i Oslo med sin seks år gamle sønn Felix. Mina er på jakt etter kjærlighet og har flere relasjoner til forskjellige menn, men får ikke forholdene til å fungere. Så møter hun svenske Jesper og de forelsker seg hodestups i hverandre. Mina tar med seg Felix til Sverige for å bo hos Jesper, men Jesper er ikke klar for familielivet.

Mina vil redde kjærligheten, men må gå langt for å finne ut hva kjærlighet er.

Medvirkende
Acharia, Amrita (skuesp.)
Haq, Iram (regissør)
Rapace, Ola (skuesp.)
Singh, Prince (skuesp.)
Utgitt
Oslo : SF Norge , 2013
Omfang
1 Blu-ray-plate (1 t, 34 min) : lyd, kol.
Opplysninger
I rollene: Amrita Acharia, Ola Rapace, Prince Singh m.fl.. - Mina er en ung alenemor som bor i Oslo med sin seks år gamle sønn Felix. Hun er på jakt etter kjærlighet og har flere relasjoner til forskjellige menn, men får ikke forholdene til å fungere. Så møter hun svenske Jesper og de forelsker seg hodestups i hverandre. Hun tar med seg Felix til Sverige for å bo hos Jesper, men Jesper er ikke klar for familielivet. Mina vil redde kjærligheten, men må gå langt for å finne ut hva kjærlighet er. Filmen fikk terningkast 3-5 i norske aviser og er Norges kandidat til Oscar i kategorien Beste utenlandske film.. - Aldersgrense 11 år
Sjanger
Geografisk emneord
Dewey
ISBN
Nkr 249.00

Andre utgaver/formater

Jeg er din
manusforfatter og regissør Iram Haq ; pro...

DVD · Engelsk · 2013
Jeg er din
manusforfatter og regissør Iram Haq

Bok · Bokmål · 2013
Jeg er din

Film/Video, ukjent format · Bokmål · 2013

Bibliotek som har denne