Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
43 treff
infrared spectrophotometry
Prediksjon i situasjonar med få observasjonar i forhold til tal på forklaringsvariablar : nytta på spektroskopi : hovudfagsoppgåve i anvendt statistikk
Guri Feten
Bok
·
Nynorsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Nær-infrarød refleksjons-spektrometri : feilkilder og oppdaging av feil ved analyse av fett, protein og vann i kjøtt
hovedoppgave av Hilde Kraggerud
Bok
·
Bokmål
·
1985
·
Vis mer
Bestill
Infrarød spektroskopi på råmelk : sammenligning av infrarød og nær infrarød spektroskopi til kvantifisering av hovedkomponeneter [sic] i råmelk
skrevet av Gunvor Irene Dingstad, Elisabe...
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Online-analyse av vanninnhold i margarin ved hjelp av nær-infrarød spektroskopi = : Online-analysis of watercontent in margarine by near infrared spectroscopy
av Guri Nærbøe
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Tidlige post morten markører for mørhet i storfekjøtt
av Ingvild Kristine Tømmerberg
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Infrarød spektroskopi for hurtig analyse av lipidkomponenter i havre = : Infrared spectroscopy for rapid analysis of lipid components in oat
Gunvor Svalstuen Ruud
Bok
·
Bokmål
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Undersøkelse av den analytiske teknikken NIR for in-line måling av komponenter i kjemiske produksjonsprosesser = : Investigation use of the analytical technique NIR for in-line measurement of components in chemical production processes
Anders Lillebo
Bok
·
Bokmål
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Fourier transform infrarød spektroskopi og fettsyrer i grisefett : hovedfagsoppgave = Fourier transform infrared spectroscopy and fatty acids in pork fat
skrevet av Audun Flåtten
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Ikke-destruktiv hurtiganalyse av ferskhet på laks ved synlig og nær-infrarød spektroskopi med fiberoptikk = : Non-destructive and rapid assessment of salmon freshness by visible and near infrared spectroscopy with fiber optics
av Eva Veiseth
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Prediksjon av cellulosekvalitet ved hjelp av nær-infrarød spektroskopi av kokesyre : Cand. Scient. oppgave i anvendt statistikk = Prediction of cellulose quality by near-infrared spectra of cooking liquor
Gorm Gunleiksrud
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Nær-infrarød spektroskopi av appelsinjuice : undersøkelse av ulik fiberoptisk probeavstand og ulike metoder for kalibreringsoverføring = Near-infrared spectroscopy on orange juice : an examination of different fiberoptical pathways and different methods for calibration transfer
av André Dybvik
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Nær-infrarød spektroskopi på flytende næringsmidler : en sammenligning av ulike metoder for måling av glukose-, fruktose- og sukroseinnhold i ulike flytende modellsystemer = Near-infrared spectroscopy on liquid foods : a comparison of different methods for measuring the content of glucose, fructose and sucrose in different liquid model systems
av Lars Erik Jørgenvåg
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Artsbestemmelse av kjøtt med nær infrarød refleksjonspektroskopi (NIRS)
av Øyvind Christian Eide
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Rapid assessment of relevant quality parameters of meat products using near infrared spectroscopy
Marit Risberg Ellekjær = Hurtiganalyse av...
Bok
·
Bokmål
·
1993
·
Vis mer
Bestill
Prediksjon av kvalitet på erter ved hjelp av nærinfrarød (NIR) spektroskopi
av Lise Kjølstad
Bok
·
Bokmål
·
1988
·
Vis mer
Bestill
Nær-infrarød (NIR) reflektans analyse av mekanisk utbeinet fjørfekjøtt (MUK) : hovedoppgave ved Norges landbrukshgskole, Institutt for meieri og næringsmiddelfag og Norsk institutt for næringsmiddelforskning
av Hege Fiskaadal
Bok
·
Bokmål
·
1988
·
Vis mer
Bestill
Statistisk dataanalyse : en ny metode for kalibrering i N.I.R.-spektrometri : hovedoppgave
av Halvor Arnold Skappel
Bok
·
Bokmål
·
1987
·
Vis mer
Bestill
Pharmaceutical excipients : characterization by IR, Raman, and NMR spectroscopy
David E. Bugay, W. Paul Findlay
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Fourier-transform infrared microspectroscopy of muscle food-process-related changes in secondary structure of myofibrillar proteins and their relationships to meat functional properties
Böcker, Ulrike.
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Handbook of near-infrared analysis
edited by Donald A. Burns, Emil W. Ciurcz...
Bok
·
Engelsk
·
1992
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Ocular surface microcirculation : studies using in vivo computer assisted microscopy and diffuse reflectance spectroscopy
Anne Kari Kvernebo
Bok
·
Engelsk
·
2024
·
Vis mer
Bestill
Multivariate genome and milk specter information : opportunities to improve milk quality = Multivariat genom- og mjølkespekterinformasjon : høve til å betra mjølkekvalitet
Binyam Sime Dagnachew
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Quality monitoring in fresh and frozen salmon by use of visible and near infrared spectroscopy
Silje Ottestad
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Applications of vibrational spectroscopy in pharmaceutical research and development
editors, Don E. Pivonka, John M. Chalmers...
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Empirical models in sulphite pulp production = : Empiriske modeller i sulfittmasseproduksjon
Heidi Cecilie Henriksen
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Near-infrared technology : in the agricultural and food industries
edited by Phil Williams and Karl Norris
Bok
·
Engelsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Genetic analyses of meat, fat and carcass quality traits measured by rapid methods = : Genetiske analyser av kjøtt-, fett- og slaktekvalitetsegenskaper målt med hurtigmetoder
Gjerlaug-Enger, Eli Johanne Bye
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Analysing quality parameters in meat by visual and near infrared reflectance spectroscopy of dried meat juice = : Analyse av kvalitetsparametre i kjøtt ved synlig og nærinfrarød reflektans-spektroskopi på tørket kjøttsaft
Kari Thyholt
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Oxygen transport to tissue XIV
International Society on Oxygen Transport to Tissue
Bok
·
Engelsk
·
1992
·
Vis mer
Bestill
Analysis of water and aqueous food systems using near infrared spectroscopy and multivariate statistical techniques
Vegard Herman Segtnan = Analyse av vann o...
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny