Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
188 treff
Dewey-nr:
637.5
Sensory and biophysical properties of pork
Stina Fjelkner-Modig
Bok
·
Engelsk
·
1985
·
Vis mer
Bestill
Growth of lactic acid bacteria, with special reference to meat and meat products
Elisabeth Blickstad
Bok
·
Engelsk
·
1983
·
Vis mer
Bestill
Developments in meat science. 1.
Bok
·
Engelsk
·
1980
·
Vis mer
Bestill
Fibrous proteins : scientific, industrial and medical aspects. 2.
International Conference on Fibrous Proteins
Bok
·
Engelsk
·
1980
·
Vis mer
Bestill
Fibrous proteins : scientific, industrial and medical aspects. 1.
International Conference on Fibrous Proteins
Bok
·
Engelsk
·
1979
·
Vis mer
Bestill
Sheep production handbook : SID
Bok
·
Engelsk
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Meat quality and technology transfer workshops : proceedings : 43rd ICoMST 1997, Auckland, New Zealand 27 July to 1 August
International Congress of Meat Science and Technology
Bok
·
Engelsk
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Meat products and dishes : sixth supplement to the fifth edition of McCance and Widdowson's "The composition of foods"
W. Chan ... [et al.]
Bok
·
Engelsk
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Meat, poultry and game : fifth supplement to the fifth edition of McCance and Widdowson`s "The Composition of foods"
W. Chan...[et al.]
Bok
·
Engelsk
·
1995
·
Vis mer
Bestill
The international markets for meat 1994/95 : annual report
International Bovine Meat Agreement
Bok
·
Engelsk
·
1995
·
Vis mer
Bestill
41st International Congress of Meat Science and Technology : San Antonio, Texas, August 20-25, 1995. Addendum. FSIS pathogen research program
International Congress of Meat Science and Technology
Bok
·
Engelsk
·
1995
·
Vis mer
Bestill
41st International Congress of Meat Science and Technology : San Antonio, Texas, August 20-25, 1995. Vol.1. Demand strategies
International Congress of Meat Science and Technology
Bok
·
Engelsk
·
1995
·
Vis mer
Bestill
41st International Congress of Meat Science and Technology : San Antonio, Texas, August 20-25, 1995. Vol.2.
International Congress of Meat Science and Technology
Bok
·
Engelsk
·
1995
·
Vis mer
Bestill
Differentiation between fresh and thawed frozen meat (pork) using NIR-spectroscopy : thesis
by Nawalage Dhanushka Karunaratna
Bok
·
Engelsk
·
1990
·
Vis mer
Bestill
Connective tissue in meat and meat products
Bailey, Allen J
Bok
·
Engelsk
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Restructured meat and poultry products
edited by A.M. Pearson, T.R. Dutson
Bok
·
Engelsk
·
1987
·
Vis mer
Bestill
Elimination of pathogenic organisms from meat and poultry : proceedings of the International Symposium : Prevention of Contamination, and Decontamination in the Meat Industry, Zeist, The Netherlands, 2-4 June 1986
International Symposium: Prevention of Contamination and Decontamination in the Meat Industry
Bok
·
Engelsk
·
1987
·
Vis mer
Bestill
Meat science
Lawrie, R.A.
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1985
·
Vis mer
Bestill
Developments in meat science. 2.
Bok
·
Engelsk
·
1981
·
Vis mer
Bestill
Principles of meat science
John C. Forrest ... [et al.]
Bok
·
Engelsk
·
1975
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
The science of meat and meat products
ed.by J. F. Price and B. S. Schweigert
Bok
·
Engelsk
·
1971
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
The physiology and biochemistry of muscle as a food, 2 : proceedings of an international symposium
Symposium on the Physiology and Biochemistry of Muscle asa Food
Bok
·
Engelsk
·
1970
·
Vis mer
Bestill
Fleischproduktionseigenschaften bei Ebern und Kastraten
von Ellef Vold
Bok
·
Tysk
·
1966
·
Vis mer
Bestill
Muscle foods : meat, poultry, and seafood technology
edited by Donald M. Kinsman, Anthony W. K...
Bok
·
Engelsk
·
1994
·
Vis mer
Bestill
Animal biotechnology and the quality of meat production : papers presented at an OECD workshop held in Melle, Belgium, 7-9th November, 1990
edited by L. O. Fiems and B. G. Cottyn an...
Bok
·
Engelsk
·
1991
·
Vis mer
Bestill
Applications and stability of mechanically deboned meat
Leena Riihonen
Bok
·
Engelsk
·
1991
·
Vis mer
Bestill
Meat and health
edited by A.M. Pearson and T.R. Dutson
Bok
·
Engelsk
·
1990
·
Vis mer
Bestill
Developments in meat science. 4.
Bok
·
Engelsk
·
1988
·
Vis mer
Bestill
Processed meats
A.M. Pearson and F.W. Tauber
Bok
·
Engelsk
·
1984
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Structure, performance and prospects of the beef chain
Bok
·
Språk ikke angitt
·
1978
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny